Cercant l’Art II (nº 6, abril)

Print Friendly, PDF & Email

Avui ens arriba una nova entrega del concurs Cercant L’Art.

A primers de més es presenta una obra d’art i es tracta d’endevinar el títol, l’autor, l’època, el moviment artístic, on es pot visitar, etc., contestant el formulari que s’adjunta.

Es pot enviar el qüestionari fins al següent número de Lapuaweb on es donarà la solució acompanyada d’un comentari i el nom dels concursants que hagin contestat correctament. A diferència de la temporada anterior no es tindrà en compte l’ordre de resposta perquè no ens calgui matinar.

Qui més vegades ho encerti tendra un regal al final de l’any. En cas d’empat es decidirà el guanyador mitjançant un sorteig.

Quin regal serà?…Un llibre, per descomptat. Un llibre firmat per tots.

Tot i que es un bon regal i es pressuposa desitjat per tots, la cerca ens permetrà descobrir o recordar obres d’art que existeixen perquè nosaltres les gaudim i envoltar-nos de bellesa.

ÀNIMS I A PARTICIPAR!!!

AQUEST MES ENS VISITA…

Abril 1
Maria José Bel
Últimas entradas de Maria José Bel (ver todo)

Maria José Bel

Soc arqueòloga, però no he exercit com a tal. Durant un temps, em vaig dedicar a restaurar material arqueològic i, els últims quinze anys, he treballat de gestora cultural a l’Ajuntament de Tortosa. Ara no treballo i gaudeixo de tornar a viure a Barcelona amb la meva família. M’agraden totes les manifestacions artístiques, especialment el cinema. Faig llargues caminades perquè el meu cos necessita estar en moviment.

Un comentario en «Cercant l’Art II (nº 6, abril)»

 • el lunes, 4 de abril de 2022 a las 11:20 am
  Enlace permanente

  Amiga Jose, molt interessant i al mateix temps de gran bellesa, la teva proposta en aquesta secció.
  Aquesta troballa arqueològica i la seva representació mostrada, està plena d’un simbolisme i reconeixement que agrandeix encara més la nostra cultura i evolució humana.
  Ha costat, però l’he trobat.😉
  Besets 😘😘

  Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *