Benvinguda

Benvinguts amics i amigues, benvinguts membres de la comunitat La Pua.

Avui és un dia especialment feliç i diferent. Feliç per que així són tots els moments que podem passar plegats i en comunitat, diferent, per que no passa tots els dies això d’inaugurar un mitjà de comunicació com el que teniu al davant: La Puaweb

A partir d’aquest moment estigueu ben segurs que ja ningú us mirarà per damunt l’espatlla al parlar del món analògic, semblaria que per raons biogràfiques aquest seria el que ens correspondria, doncs no senyor, aquí estem saludant-nos i gaudint-nos en format digital. Tot una declaració per aquella gent que s’estima amb bojeria els boleros però també el rock ,el techno… “i lo que nos echen por delante”.

No ens entretindrem a presentar les seccions de la nostra web, és ben fàcil i ja tindreu ocasió per veure-les, ara només toca expressar que La Puaweb neix amb voluntat de ser un espai d’homentage al nostre grup, fet i concebut des de la llibertat individual i el respecte i, finalment, amb la saludable intenció de projectar aquest entorn a una dimensió comunitaria que vagi més enllà del nombre estricte de membres fundadors . Aquí, parelles, fills, pares, nets, amics… qualsevol que sigui referit i presentat des de qualsevol membre de la Pua, serà benvingut.

Avui, 20 de setembre de 2020, un bravo per nosaltres.