CAN CERDÀ. ” LA PÚA FENIX “

Print Friendly, PDF & Email

Grup de llarga vida que es regenera de les cendres del seu predecessor, morint en un espectacle de flames i combustió, ´´ Quines Grans Festes Viscudes´´, abans de tornar a nèixer en tot el seu esplendor, com a símbol de lo físic, lo espiritual i lo immortal.

02

Els Púas és un grup d´amics que competeix amb les estrelles en la seva forma de vida i en la duració de la seva existència, vencent el curs del temps amb la reencarnació dels seus membres.

Segles dC, alguns personatges neixien sense ser coneixedors del seu destí, però amb el pas del temps i les seves continuades reencarnacions, arribaren a l´any 1975.

Una data en que el destí els va ajuntar per gaudir d´una intensa vida de facultat, de festes, d´amistat per tornar-se a separar al 1981, estenent les seves ales arreu dels territoris, per posteriorment al 2016 les noves tecnologies tornar-los a ajuntar i renéixer  a Can Cerdà.

03 1

Can Cerdà és un lloc fascinant, bucòlic i real on les ànimes dels homes, juntament amb els cants dels ocells i la natura que l´envolta, et fa sentir al paradís més bíblic. Un indret que sempre ha estat a la disposició del grup de la manera més altruista per part dels nostres amics i anfitrions, Pepe i Anna.

Si Taquígraf Serra i el Carrer València tenen la seva història i el seu propi simbolisme, Can Cerdà sempre estarà lligat al recolliment, al sentiment més íntim, a la reencarnació, en definitiva al retrobament de l´amistat del grup.

04 1

Un lloc tan simbòlic, adormit en el temps, va ser despertat per la fada de la nova era tecnològica i, trucant a la porta del record, va fer despertar la necessitat de tornar a ser protagonista d´aquesta nova era de vida, aconseguint il·luminar a alguna ment la creació del grup de wapp més benvingut als nostres terminals de telefonia mòbil, el grup ´´La Fiesta de Blas´´.

Convocats els seus membres, amics tots, e il·lusionats, ens vàrem proposar retrobar-nos en aquest indret.

Esdevinguts de tots els territoris, Mallorca, Santander, Bilbao, Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, Terres de l´Ebre, vàrem fer una trobada emotiva, alegre, divertida, fascinant, d´aquelles que quedem gravades a foc en el record.

05 1

Veure l´entorn guarnit de manera excel·lent pels amfitrions i amics Pepe i Anna, el somriure de la gent, les seves abraçades, el recordar històries passades, l´alegria del tacte, l´esperança del futur….

06 1
07 1
08 1

Vàrem compartir un bon aperitiu amb converses diverses i animades i, un bon àpat en una taula rodona com els cavallers de Camelot.

Un gran retrobament i una gran vetllada amb símptomes i signes de futur, immortalitzat en unes fotos que tot i formar part del millor passat, romanen fresques i presents en el nostre més present diari.

09 1
10 1
11 1
12 1
13 1

Ara fa un lustre, 24 de setembre 2016……….24 de setembre 2021.

14

Immortalitat a la PÚA.

En record a tots…´´ you´ll never walk alone´´.

Andrea Bocelli – You’ll Never Walk Alone

Pere Sánchez.

Pere Sánchez
Últimas entradas de Pere Sánchez (ver todo)

Pere Sánchez

Pere Sánchez. Metge. Apassionat dels viatges, el trekking, la lectura i la música. Gaudint de la vida amb família i amics. "Quan surts per fer el viatge cap a Ítaca, has de pregar que el camí sigui llarg, ple d'aventures, ple de coneixences. Has d'arribar-hi, és el teu destí.."

6 comentarios en «CAN CERDÀ. ” LA PÚA FENIX “»

 • el sábado, 25 de septiembre de 2021 a las 9:32 am
  Enlace permanente

  Pues un gran recuerdo que viene “que ni pintao” para rememorar este quinto aniversario de la efemérides.
  Has estado muy acertado en las palabras, Pere, para trasmitir el significado de lo que representa este reencuentro. Después de tantos años, haber recuperado el contacto de forma tan intensa y activa, indica los fuertes vínculos que nos unían y, seguramente, el cariño profundo y sincero que nos tenemos.
  Va por todos vosotros !!!
  Felicidades Pere. Un abrazo.

  Respuesta
 • el sábado, 25 de septiembre de 2021 a las 12:31 pm
  Enlace permanente

  Un oportuníssim regal d’aniversari. Una vegads més es demostra l’especial fotogènia que te Can Cerdà quan ens té a prop.
  Felicitats per la iniciativa

  Respuesta
 • el domingo, 26 de septiembre de 2021 a las 4:54 pm
  Enlace permanente

  Que gran idea, que gran momento, que grande todo!!!
  Si como bien dices Pedro lo que fue Taquígrafo Serra, Can Cerdá supuso un volver de nuevo con toda esa fuerza, ilusión y ganas de vida que sigue haciendo de La Púa algo único e irrepetible hoy en día.
  Que suerte tenemos de seguir recordando y viviendo todos aquellos y estos momentos que la vida nos ha regalado.
  No dejemos de hacerlo.
  Sois todos y todas la leche!!
  Un besazo enorme a las chicas y a los chicos un abrazo igual de enorme.
  I love you!!

  Respuesta
 • el martes, 28 de septiembre de 2021 a las 7:29 pm
  Enlace permanente

  Gracias Pere por este entrañable regalo que nos recuerda, como bien dices, que ya han pasado cinco años de ese mágico reencuentro. Can Cerdà puso la escenografía, tu el cerebro y el conjunto de amigos alma y corazón. Es curioso porque parece más lejano ese evento con tantas cosas que se han ido acumulando en estos años.
  Las fotos son incunables, el grupo es la leche y con él es cierto que tienes la gratísima sensación de no caminar nunca solo.

  Respuesta
 • el martes, 28 de septiembre de 2021 a las 7:31 pm
  Enlace permanente

  Por cierto, muchísimas gracias por colaborar en esta sección de todos.
  Has tenido el honor de ser el primer Púa que me desvirga.

  Respuesta
 • el sábado, 9 de octubre de 2021 a las 1:28 pm
  Enlace permanente

  Pere! Amb un cert retard t’escric unes paraules…Moltíssimes felicitats per la iniciativa que tants bons moments ens fa viure i reviure!!! El dia de la retrobada a Can Cerdà fou entranyable i inoblidable… El Pepe i l’Ana ens van obrir un cop més el seu paradís (curradíssim!!!) per a cel.lebrar en aquest entorn inmillorable i poder compartir rialles i records amb tots. …i això només ha sigut el principi!! Tenim la il.lusió de tenir molts nous moments de retrobada i gaudi de la mutua companyía, sentint-vos a prop, com bé dieu..i ara, amb la puaweb, “fagocitant” tot el que generosament voleu compartir..
  Una forta abraçada!!!
  Cristina

  Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *