EL NOSTRE CLUB LITERARI

Print Friendly, PDF & Email

SEGON CICLE LECTOR. CLUB LA PUA LECTORA

Benvolguts, per impossibilitat tècnica de la Section Manager de La Pua Lectora, Maite Talón, suplanto una mica el seu paper i passo a descriure els aspectes més rellevants d’aquest nou cicle lector.

Primer de tot, dir-vos que en Pablo ja te els resultats dels guanyadors de la edició que acaba de finalitzar. Aquests resultats seran lliurats amb tota la seguretat i discreció al jurat de la segona edició que, per motius pandèmics, també ho és de la tercera: Lourdes i Lluís.

Amb aquest lliurament, el jurat coneix els premiats i restarà a l’espera  de la nostra propera trobada a Mallorca per lliurar els conseqüents premis

Finalitzat aquest primer període, cal felicitar-nos. Així, el que semblava un mig acudit quan ho anunciàvem, ha esdevingut un meritori i estimat punt de trobada per la nostra comunitat. Poca broma, el club de lectura, havent finalitzat el seu primer cicle de tres anys, arriba, ple de força i empenta a la seva segona edició.

IMPORTANT!!! Aquest segon cicle incorporem a un nou membre de ple dret al club: Marta Batalla. La Marta, aficionada a la lectura i disposant de més temps lliure, serà el catorzè membre del club literari i enguany, aquest proper curs, tindrà oportunitat de compartir lectures i recomanar el seu primer llibre.

IMPORTANT !!! El proper cap de setmana, és a dir, el proper dia 18 de setembre, tindrem oportunitat de gaudir de la nova recomanació de Cinta Ricart. Recordareu que va ser la primera de tots suggerint amb aquell fantàstic relat inserit en la Persia dels Ayatolàs, doncs be, torna a debutar en aquest segon cicle. Afina bé, Cinta!!!

Finalment un apunt pel calendari de la nova edició 2021-2022

Primer. Cinta           ………………………………………………………… 18 Setembre

Segon. Bego.          ……………………………………………………. 27-28 Novembre

Tercer. Maite            ……………………………………………………..   5-6    Febrer

Quart.  Lluís        …………………………………………………………..   16-17 Abril

Cinquè. Marta      ………………………………………………………….   25-26 Juny

Manel Serrano
Últimas entradas de Manel Serrano (ver todo)

Manel Serrano

Metge i empresari. Quasi jubilat. És un amant de la conversa, l'art, la literatura i la història. Mitòman i hedonista clàssic, embogeix per París, el bon menjar i el bon beure.

6 comentarios en «EL NOSTRE CLUB LITERARI»

 • el sábado, 11 de septiembre de 2021 a las 8:59 pm
  Enlace permanente

  Benvinguda Marta. Serà de ben segur un plaer tenir-te tan com recomanadora de llibres quan com a tertuliana.
  Manel, no eres Maite, pero casi te has parecido. Gracias

  Respuesta
 • el sábado, 11 de septiembre de 2021 a las 10:07 pm
  Enlace permanente

  Pues aquí estaremos esperando ese primera recomendación de Cinta.
  Felicidades a todos los lectores por haber participado en este ciclo de lectura, bienvenida Marta y gracias Manel por hacer de Section Manager ( ojo Maite que te usurpa la silla… ! 😂)
  Un abrazo

  Respuesta
 • el domingo, 12 de septiembre de 2021 a las 6:10 pm
  Enlace permanente

  Per sort, el nostre curs va lligat a la literatura y espero amb il·lusió el nou cicle del club de lectura que segur serà tant interesant com el passat i mes ric amb la incorporació de un nou membre. Benvinguda Marta!!!
  Al ser proposats per un amic, amb cadascun dels 14 llibres que hem llegit durant el primer cicle s’ha creat un vincle afectiu a més del literari. Amb ells hem viatjat a diferents països o bé ens hem quedat al nostre fent un recorregut intel·lectual i emocional de la ma de la persona que ens el presentava i que sovint cercàvem o inclòs semblava que ens parlava a través de les pàgines del veritable autor. Em qualsevol cas, l’amic estava present al llarg de la lectura del llibre.
  Quasi es podria fer un estudi psicològic en base a les nostres eleccions, però millor ho deixem per dia que puguem seure junts al voltant d’una taula plena de rialles.
  Gracies i una abraçada per tots els membres.

  Respuesta
 • el domingo, 12 de septiembre de 2021 a las 11:31 pm
  Enlace permanente

  Manel! Molt bona feina!! Encantada amb la nova incorporació, la Marta: M’encantarà gaudir de la teva proximitat i recomanacións el dia que les facis…!
  Maite! Espero seguir con tus comentarios y recomendaciones pronto!! …y en menos de una semana con la nueva propuesta de Cinta que seguro tendrá “mucha miga”…!
  Un abrazo a todos,
  Cristina

  Respuesta
 • el sábado, 18 de septiembre de 2021 a las 11:17 am
  Enlace permanente

  En primer lugar ¡bienvenida Marta! Como ya sabéis ha participado mucho en la sección durante este año permitiéndonos comprobar, no solo que es una gran lectora, sino que posee una sensibilidad especial a la hora de elegir libros y también de comentarlos. Sus aportaciones van a suponer un gran enriquecimiento para el grupo.
  Y en segundo lugar ¡gracias Manel! He tenido unas largas y felices vacaciones pero han supuesto un aislamiento de la Púa por motivos técnicos. Pero bueno, yo no lo habría hecho mejor, y ya con el ordenador funcionando a pleno rendimiento me pongo con la próxima entrada, no sea que (como Gabi muy bien dice) Manel me usurpé la silla aunque yo no haya ido a Sevilla sino a Cullera.

  Respuesta
 • el martes, 23 de noviembre de 2021 a las 10:57 am
  Enlace permanente

  Marta, benvinguda al nostre grup ja ets una mès.

  Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *