Tercer curso de Nuestro Club La Púa Lectora

Benvolguts membres del club Púa Lectora.

Reprenem el calendari del tercer curs Púa Lectora amb el següent calendari:

Nombre Fecha de presentación Fecha final
Lourdes24 d’Octubre12-13 de Decembre
Ángels13 de Desembre6-7 de Febrer
Marian7 de Febrer3-4 d’Abril
Manel4 d’Abril29-30 de Maig
Pepe30 de Maig17-18 de Juliol

Com veureu, l’espai entre Manel i Pepe s’escurça una setmana per permetre re-incorporar la recomanació d’en Ramón i tenir-la enllestida a final d’estiu de forma exclusiva.

Més qüestions:

Recordeu que el jurat de la segona edició dels nostres premis eren ( i són) en Lluís i la Lourdes. Doncs be, procedirem a facilitar al jurat l’accés exclusiu a les puntuacions d’aquesta segona edició i així identificar als guanyadors de la mateixa. Aquests guanyadors, quedaran sense identificar pel gran públic i ni tan sols ells mateixos coneixeran la seva nominació. 

La funció d’en Lluís i Lourdes serà, a més d’identificar a els guanyadors de la segona edició,  promoure una juguesca al llarg de l’any lectiu (20-21) que serveixi per nominar el nou jurat del tercer premi.

Aquest tercer i darrer jurat, en el moment oportú, també tindrà accés i coneixement a les puntuacions del curs que comença, i per tant, obligació de conèixer als guanyadors del tercer premi.

El jurat del segon premi (Lluís i Lourdes) i, el futur jurat del tercer, seran els encarregats de portar la gala de lliurament de premis (quan es pugui) de forma conjunta.

Una darrera qüestió:

En un breu termini de temps us comunicarem la nova sistemàtica de transferència dels vostres comentaris dels llibres. No se us escapa que a partir d’aquest curs començarem a utilitzar la web per inserir les observacions que, a la finalització de cadascun dels llibres, fem els membres del club.

Fins aquí. Abraçades i petons virtuals per tots

Manel.

Maite
Últimas entradas de Maite (ver todo)

Maite

Soy médico forense y una loca de la novela negra con poca truculencia en las muertes y mucha complejidad psicológica. De todas formas leo de todo y me encantan también las películas de cualquier género y los cantautores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.