La Púa us necessita

Print Friendly, PDF & Email

Bé, doncs vosaltres direu,

Miri, aquesta editorial podria acabar aquí. Una mirada a la foto, y “plis”, tot ha quedat dit: La Pua us necessita!!

Seria una editorial curta, molt curta. Hauria pretès cridar una mica l’atenció en favor d’un propòsit: “eh! Si, si vosaltres, que us necessitem”, “però que us heu pensat? eh!, que necessitem sentir-vos a prop, que sou molt importants”.,,,,

si, això, i poca cosa més, un missatge curt i ras: La Pua us necessita!

Jo crec que s’entén, no? Missatge curt, imatge poderosa… impactant.

Altre banda, s’identifica la raó de ser de l’anunci, i utilitzem un canal de visualització general i permanent pel llançament. En definitiva, condicions d’èxit assegurat. Ja veuran, la campanya serà una bomba,  es convertirà en un reclam universalment conegut.

 Imaginin per un moment: la gent seguda al sofà, tranquils, esperant el sopar, connecten la web i de sobte: pamm! “La Pua us necessita”. Segur, segur, èxit segur. Serà un abans i un després, ja ho veuran.

Doncs, moltes gràcies, Heu captat la idea amb rapidesa, jo pensava que  costaria més, però ja he vist que sou uns professionals, només heu necessitat quatre paraules: “La Púa us necessita” i ja està… tot dit.

Si, si, ja se que la factura serà gran; que malgrat la brevetat de la campanya us ha suposat molt d’esforç, sí, i que la gent es tirarà com a boja amb la “trempera” de l’anunci…i bla, bla, bla.. ah!  i finalment, que nosaltres, per descomptat, després no podrem baixar el nivell, no podrem fallar ….

Bé, què li he de dir  que no conegui, la publicitat te aquestes coses, quan més senzill i contundent és el missatge, més rendiments procura. Ara, això si, que després no generi desencís…  que la gent trobi allò que correspon: qualitat, entreteniment, diversió… Ho entén, no?  han de treballar de valent, ja és qüestió seva, nosaltres ja no podem fer res més.

Bé, d’acord, quedem entesos, llencem l’editorial així i esperem a veure els resultats. Envieu la factura a administració. Gràcies

Consell editorial

Pd. Que barbaritat! Encara no s’ha publicat l’anunci i ja tenim col·laboracions com a “xurros”. Mercès Javier!! Ets un campió!

Manel Serrano
Últimas entradas de Manel Serrano (ver todo)

Manel Serrano

Metge i empresari. Quasi jubilat. És un amant de la conversa, l'art, la literatura i la història. Mitòman i hedonista clàssic, embogeix per París, el bon menjar i el bon beure.

3 comentarios en «La Púa us necessita»

 • el sábado, 14 de noviembre de 2020 a las 5:39 pm
  Enlace permanente

  Yo he pillado el mensaje solo mirando la foto…jejeje.
  Lo que más me hace feliz es ver como nuestra gente participa, colabora y comenta. El éxito o el fracaso de la Púa Web será de todos y de todas, y mientras dure vamos a vivirlo, al menos yo, como hemos hecho siempre las cosas…con intensidad, con ilusión y con creatividad.
  Estoy convencido de que poco a poco formará parte de nuestro día a día y eso será ¡¡GENIAL!!

  Respuesta
 • el sábado, 14 de noviembre de 2020 a las 6:29 pm
  Enlace permanente

  Si señor, Manel, esa imagen vale más que mil palabras…, con el dedo índice señalando directamente al que está mirando la pantalla. Como dice Max….., “se pilla”…
  No fallaremos, ahí estaremos participando y colaborando.
  De todos para todos

  Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *