BREAKFAST IN AMERICA

SUPERTRAMP

Cada vegada que sento aquesta cançó em transporta a la terrassa de “Taquígrafo” i les seves festes inoblidables, a les nits de Sant Joan i al concert del 09/11/1979 al Palau de Esports de Barcelona, sempre ballant plegats, deixant-nos emporta per la veu de Roger Hodgson, les notes del piano y la força del clarinet.

Que jo recordi, el de Supertram va ser el primer i darrer concert al que vam anar tota la colla i ho vam fer força il·lusionats. No havíem vist mai aquell esclat de so electrònic i llum dalt d’ un escenari. Recordo al ros de melena llarga, Helliwell, rebolcant-se a sobre el piano i encara m’esgarrifo. Una nit màgica!. Es impressionant com es poden transmetre i potenciar les emocions entre una multitud. Hi has de ser-hi per viure-ho. Som gregaris, sens dubte. Menys mal!

“Si hubiera conocido Barcelona hace 40 años, quizás el disco se hubiera llamado Breakfast in Barcelona”, deia Roger Hodgson a una entrevista a la Vanguardia el 10/07/2019. Pot ser feia la pilota, però pocs llocs eren tan macos per esmorzar com les granges de Petrixol o Rambla Catalunya o el enyorat Café Zurich de la nostra estimada Barcelona.

Algú conserva l’entrada del concert? Es igual, segur que tanquem els ulls i ens vendran imatges, a cadascun de nosaltres diferents. Lo important es mantenir la capacitat d’ emocionar-se amb la musica i deixar “mover el esqueleto”, com diria el Max. A la propera trobada ho provem, val?

musica 1

Cinta
Últimas entradas de Cinta (ver todo)

Cinta

Neuròloga amb desig de gaudir i d'aprendre amb i dels amics.

Un comentario en «BREAKFAST IN AMERICA»

 • el viernes, 27 de noviembre de 2020 a las 12:27 am
  Enlace permanente

  Cinta, recordo amb la mateixa intensitat que tú aquell concert. Possiblement dels millors que he viscut mai.
  Un dia, amb calma, et contaré alguns secrets d’aquell concert.
  Sé que tenia l’entrada en algún lloc de les meves pertenències. Canvis i coses de la vida, fan que no recordi ara mateix on ès, però lo que n’oblido són les imatges i el so del concert i, sobre tot, a vosaltres desfigurats de bogeria extrema.
  Quin concert i quina nit, per enmarcar.
  Un petó i una forta abraçada.

  Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.