Jordi.Koalitic. Dos germans catalans amb milions de segidors a Instagram i a TikTok.

Print Friendly, PDF & Email

Arnau i Jordi Puig fa uns cinc anys feien vídeos per esdeveniments i empreses, però en els últims anys han començat a explorar a fons la fotografia creativa i a ensenyar els “making off” al costat de cada imatge, mostra’n amb un vídeo el truc de com han aconseguit el resultat de cada fotografia.


Amb només 29 anys i sota el nom de Koalitic s’han convertit en un fenomen a les xarxes, a Instagram primer i ara a TikTok.

Seran dels primers a l’estat que cobraran pel que pengen a las xarxes. Hi ha un fons europeu de 60 milions d’euros pels creadors amb més de 10.000 seguidors i més de 10.000 reproduccions al mes que pengin contingut original. TicTok Espanya els ha seleccionat a ells per rebre l’ajuda.


Arnau i Jordi tenen ja més de 17 milions de seguidors a TicTok i sobrepassen els 22 milions si se sumen els de totes les xarxes.
Ja fa temps que treuen rèdit econòmic la seva gran comunitat de seguidors a YouTube i Facebook i treballen per a grans noms i marques. Entre ells hi ha el mateix Will Smith, amb qui han col·laborat en un vídeo. També Lamborghini, Kit Kat, Qatar Foundation, LG, Pull & Bear…


Els trucs per crear fotos i efectes visuals amb objectes casolans i amb quatre rals, enganxen als seus seguidors.

No necessiten una gran producció per fer una bona foto, només jugar amb idees enginyoses: neu de porexpan, tombes en una capsa de sabates… Ells a més ensenyen el procés creatiu; a YouTube mostren tots els secrets, els valors de càmera, el material, la llum…i un cop feta la foto fan servir AdobeLightroom i només una mica de Photoshop per editar-las.

Com plasmar l’esclat d’una fruita tallada de cop per un matxet? Com captar l’estela de llum d´uns focus de colors? Com fer una foto a través d’una botella de plàstic o un moll elàstic? Com immortalitzar la força d’una pilota quan es xuta sobre la sorra de la platja?

Els vídeos del Jordi i l’Arnau ajuden a aconseguir tots aquests reptes fotogràfics i un munt d’altres efectes visuals impressionants.
JordiKoalitic es un projecte de fotografia amb estil propi, creatiu i simple que ja ha captivat a milions de seguidors.

Ens hi apuntem? Us deixo dos enllaços a vídeos de YouTube perquè els descobriu vosaltres mateixos

10 TRUCOS DE FOTOGRAFÍA PARA SER VIRAL por Jordi Koalitic: https://youtu.be/DP6UtePp8yw

TOP 10 FOTOS CREATIVAS en 2020: https://youtu.be/J709tS10FtA

fotografia creativa jordi koalitic 750x422 1

Pere R.
Últimas entradas de Pere R. (ver todo)

Pere R.

Pere R soy médico de familia de año sabático cerca de la jubilación. Me interesan muchas cosas, el cine y la fotografia, el arte, la literatura, viajar...pero lo que más compartir todo ello con amigos y familia. En la PúaWeb me encargo de Imatge y estoy encantado, pero lo estaría también haciendo cualquier otra cosa con y para mis amigos.

6 comentarios en «Jordi.Koalitic. Dos germans catalans amb milions de segidors a Instagram i a TikTok.»

 • el sábado, 6 de febrero de 2021 a las 11:46 am
  Enlace permanente

  Què bo Pere! Què originals…! Gràcies per penjar aquest tast de la seva feina. Cel.lebro molt que rebin fons europeus pel seu treball i creativitat que enganxa…!!! Potser pel proper concurs de fotos els hauré “d’estudiar”.
  Petons
  Cristina

  Respuesta
 • el sábado, 6 de febrero de 2021 a las 3:05 pm
  Enlace permanente

  Boníssims!! Un altre descobriment, Pere. No paris.
  Manel

  Respuesta
 • el sábado, 6 de febrero de 2021 a las 6:55 pm
  Enlace permanente

  Muy original poder ver el trabajo que hacen y sus truquillos, para conseguir un resultado bastante espectacular. Habría que probar…, a ver que nos sale a nosotros, a lo mejor resulta que es más difícil de lo que parece !
  Gracias Pere, buena entrada.

  Respuesta
 • el sábado, 6 de febrero de 2021 a las 8:45 pm
  Enlace permanente

  Espectacular una vez más, Pedro. Nos lo hemos pasado bomba viendo los vídeos. Todavía sigo con la boca abierta y, hablando de seguidores, tengo un sobrino en casa este fin de semana que los conoce por Instagram. Son un auténtico fenómeno mediático.

  Respuesta
 • el domingo, 7 de febrero de 2021 a las 8:56 am
  Enlace permanente

  M’he quedat molt impressionat. La veritat és que el que fa mes interessant i repeteixo el que assenyales a l’article, és el making off i fer que la posta en escena sembli senzilla. Per mi és molt complexa. Fixeu-vos en el vestuari casual però molt pensat. Talent, tècnica i imaginació. Molt bona troballa Pere. M’ho he passat molt be.

  Respuesta
 • el domingo, 7 de febrero de 2021 a las 12:32 pm
  Enlace permanente

  Una mostra del que aconsegueix l’enginy, dels fotògrafs i del teu que sempre ens mostra aquestes troballes tan originals i sorprenents. Gracies Pere

  Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *