Nueva imagen, vieja aspiración

Inicio editorial 1

Bon dia amigues i amics,

Com si d’aquella vella aspiració es tractés: “eixugat i tornem-hi”, aquí estem novament “d’estrena”. Teniu al vostre davant una web nova, lluenta, moderna i absolutament homologable en aquesta època 5G. Us ho explicaré.

Tot acabant l’estrena de la nostra primera i macarrònica web, tot just acabades les felicitacions i enhorabones i com aquell qui diu: “sin solución de continuidad”, va aparèixer aquell personatge que tots coneixeu… si home si, aquell alt, prim i llarguerut… aquell del: ¡colegas!…. ara si, no? En Max, si senyor, en Max, qui, amb aquella gràcia que el caracteritza ens va venir a dir: “mirar chavales, esto està muy bien pero….. pero deberíamos hacerle un lavadito de cara…”

“¿Hombre Max, pero nos quieres decir que……..?” “¿pero con lo que nos ha costado!” “¡Nada hombre nada, eso con un plis plas os lo arreglo i luego os enseño a manejarlo”..

Doncs mireu, com si es tractés de repetir la mateixa història del viatge a Italia, un tal dia com avui, tres o quatre dies després que ens posés l’ay al cor amb aquel “lavadito de cara”, va i se’ns presenta amb la maravella que teniu a les mans. Si, si, així de simple i així de fàcil….

 “Esto es muy fàcil chavales, no os preocupéis que ahora mismo nos ponemos en un cursillo acelerado y ya sereis autónomos con vuestras secciones”

editorial 1
La clase de MAX

“ay Max, que yo soy muy analògica” “ay Max que a mi me cuesta mucho que me entren esas coses” Jejeje! “No os preocupeis monadas, yo tengo mucha experiència, no notareis casi nada y lo acabamos en seguida” “ay ay ay, no se Max, no se” “Venga, mañana a clase!!!”

La primera classe va ser una mica patètica, allà les úniques que estaven atentes eren las de sempre, havien altres que miraven les musaranyes, altres amb una somriure sardònic, quasi un trismus congelat, i altres, dormint, absolutament dormint….

El cas és que a “trancas i barrancas”, o a “empentes i rodolons” aquí estem, contents i eixerits com unes perdius ensenyant-vos aquesta petita maravella…

Bé, no prolongaré més aquest discurs iniciàtic, jo crec que he de fer silenci i donar a pas al vostre passeig. Tant de bo trobeu un entorn que desperti el vostre interès, però el més important de tot, és que trobeu la mostra d’un grapat de generositat que només, persones com en Max, són capaces de donar sense esperar res a canvi.

Manel Serrano
Últimas entradas de Manel Serrano (ver todo)

Manel Serrano

Metge i empresari. Quasi jubilat. És un amant de la conversa, l'art, la literatura i la història. Mitòman i hedonista clàssic, embogeix per París, el bon menjar i el bon beure.

2 comentarios en «Nueva imagen, vieja aspiración»

  • el viernes, 6 de noviembre de 2020 a las 11:48 am
    Enlace permanente

    Ha pasado casi una semana desde la inauguración de la nueva Púa Web y leyendo la editorial te das cuenta de que los miedos a lo desconocido siempre acaban siendo superados con trabajo, dedicación y lógicamente esfuerzo. El resultado no ha sido por un chasquido de dedos, ha sido por el compromiso de todos y todas para proporcionar un espacio de lectura, disfrute y relax a nuestra comunidad La Púa.
    La recompensa a ese trabajo ha sido ampliamente superada y estoy convencido de que con los nuevos proyectos que saldrán más adelante haremos crecer nuestra comunidad que lleva más de 40 años activa.

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.