Cinta

Estimats amics:

Manel, ideòleg i director de la Puaweb, m’ha proposat fer-me càrrec de la secció de MARH (Música, Art i Historia) durant el primer any de funcionament i la veritat es que em fa molta il·lusió. Il·lusió, sobretot, per poder compartir amb vosaltres aquestes tres matèries, que per mi son fonamentals. L’art ens mostra la bellesa, la musica ens obre els sentits a tots els sentiments i amb la Historia podem viure altres vides i altres temps. La Historia es un gran conte sense fantasia i, a mes a mes, ens ensenya com hem arribat fins aquí i ens assenyala els grans avanços i també els fatídics errors de la humanitat, els quals, encara que no hauria de passar, segurament repetirem. Fins i tot ens pot rebaixar les preocupacions al veure com a pesar totes les calamitats tirem endavant.

Penso que aquest repte serà per mi un estímul per conèixer mes obres d’art, artistes, musics i composicions, saber de les seves histories i estar mes pendent de noticies i esdeveniments interesants. En quant a la Historia, com passa amb quasi tot, no es el mateix llegir per tu que fer-ho amb la intenció de contar-ho als demes i més si son amics com vosaltres, la qual cosa li dona molta mes emoció, et multiplica la curiositat i et fa fixar-te en els detalls.

Desitjo molt i agrairia les vostres col·laboracions. Poden ser articles, propis o aliens, vídeos, documentals, etc. de qualsevol de les tres matèries, noticies i comentaris d’exposicions o museus que hagueu visitat de manera presencial o virtual, així com cançons o musica en general que us agradi. A mes a mes, segur que els vostres fills poden aportar novetats; seria fabulós que hi participin.

En fi, amics, espero la vostra condescendència i estaré contenta si en algun moment puc aportar alguna cosa que us interessi i us entretingui.

Una abraçada,

Cinta.