Cercant l’Art II (nº8, juny)

Print Friendly, PDF & Email

Avui ens arriba una nova entrega del concurs Cercant L’Art.

A primers de més es presenta una obra d’art i es tracta d’endevinar el títol, l’autor, l’època, el moviment artístic, on es pot visitar, etc., contestant el formulari que s’adjunta.

Es pot enviar el qüestionari fins al següent número de Lapuaweb on es donarà la solució acompanyada d’un comentari i el nom dels concursants que hagin contestat correctament. A diferència de la temporada anterior no es tindrà en compte l’ordre de resposta perquè no ens calgui matinar.

Qui més vegades ho encerti tendra un regal al final de l’any. En cas d’empat es decidirà el guanyador mitjançant un sorteig.

Quin regal serà?…Un llibre, per descomptat. Un llibre firmat per tots.

Tot i que es un bon regal i es pressuposa desitjat per tots, la cerca ens permetrà descobrir o recordar obres d’art que existeixen perquè nosaltres les gaudim i envoltar-nos de bellesa.

ÀNIMS I A PARTICIPAR!!!

AQUEST MES ENS VISITA…

Juny 4
Juny 2
Cinta
Últimas entradas de Cinta (ver todo)

Cinta

Neuròloga amb desig de gaudir i d'aprendre amb i dels amics.

2 comentarios en «Cercant l’Art II (nº8, juny)»

 • el lunes, 13 de junio de 2022 a las 12:26 pm
  Enlace permanente

  Preciòs el motiu d’aquesta nova edició de Cercant l’Art. Em sona molt doncs aquest claustre romànic a doble alçada l’he vist alguna dotzena de vegades, fins i tot, jo diria que he estat visitant-lo. Potser a la mili La Rioja. (joder! no recordo).
  Bé, esperaré encantat com sempre el teu aclariment al misteri.
  Petons Cinta

  Respuesta
 • el lunes, 13 de junio de 2022 a las 4:06 pm
  Enlace permanente

  Cinta, una interessant proposta d’un Monastir arxiconegut, tant per les seves visites, com pel xiprer del seu claustre que es mostra a la teva foto. És el xiprer més famós del món sobre el qual recau un del millors sonetos d’una immillorable generació.
  Genial com sempre 😘😘

  Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *