Cercant l’Art II (nº 9, juliol-agost)

Print Friendly, PDF & Email

Avui ens arriba una nova entrega del concurs Cercant L’Art.

A primers de més es presenta una obra d’art i es tracta d’endevinar el títol, l’autor, l’època, el moviment artístic, on es pot visitar, etc., contestant el formulari que s’adjunta.

Es pot enviar el qüestionari fins al següent número de Lapuaweb on es donarà la solució acompanyada d’un comentari i el nom dels concursants que hagin contestat correctament. A diferència de la temporada anterior no es tindrà en compte l’ordre de resposta perquè no ens calgui matinar.

Qui més vegades ho encerti tendra un regal al final de l’any. En cas d’empat es decidirà el guanyador mitjançant un sorteig.

Quin regal serà?…Un llibre, per descomptat. Un llibre firmat per tots.

Tot i que es un bon regal i es pressuposa desitjat per tots, la cerca ens permetrà descobrir o recordar obres d’art que existeixen perquè nosaltres les gaudim i envoltar-nos de bellesa.

ÀNIMS I A PARTICIPAR!!!

AQUEST MES ENS VISITA…

Juliol 1
Cinta
Últimas entradas de Cinta (ver todo)

Cinta

Neuròloga amb desig de gaudir i d'aprendre amb i dels amics.

Un comentario en «Cercant l’Art II (nº 9, juliol-agost)»

 • el sábado, 30 de julio de 2022 a las 10:32 am
  Enlace permanente

  Cinta, una gran proposta molt il.lustrativa, tant per el que fa a la seva tècnica i les seves variades interpretacions al voltant del mateix missatge que representa, com a la seva estètica, sempre tant impressionant.
  Un magnífic doble cuadre interrelacionant dues realitats, el món cotidià ( la cuina ) i el món espiritual (passatge evangèlic).
  Obra digna d’aquest geni de la pintura.
  Abraçades 😘😘

  Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *